Antena Meniu Search
x

Hala veche de la Obor, închisă şase luni. Inspectorii au găsit pește stricat și alimente printre șobolani

Hala veche de la Obor rămâne închisă şase luni! Este decizia radicală a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului care au descoperit în weekend, peşte stricat şi alimente ţinute în depozite cu şobolani.

De Redactia Observator la 25.09.2019, 20:26
Vezi și

Hala veche de la Obor rămâne închisă şase luni! Este decizia radicală a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului care au descoperit în weekend, peşte stricat şi alimente ţinute în depozite cu şobolani. În timp ce clienţii fideli vor redeschiderea pieţei cât mai curând, comercianţii au găsit soluţia: şi-au mutat marfa pe trotuar.

Pește stricat și marfă depozitată într-un beci cu șobolani! Descoperirile care au îngrozit mii de bucureşteni ce-şi făceau cumpărăturile la Obor s-au lăsat cu sancţiuni pe măsură: hala veche a fost închisă pentru o jumătate de an, iar amenzile se ridică la 700 de mii de lei.

Am auzit că este închis și chiar mi-a părut bine că a făcut așa ceva dacă au găsit ce au găsit. Mi-a fost silă când am văzut ce era acolo - cumpărătoare

Eu nu am cumpărat carne de aici. Te păcălea și la calitate și la preț și la cantar. Nu regret că i-a închis pe cei cu carne - cumpărătoare

Şapte tone de alimente - carne de porc, de pui dar şi de brânză sau peşte - au fost retrase. Marfa ar fi ajuns pe mesele cumpărătorilor. Acum, toate intrările în hala veche sunt sigiliate.

Însă comercianţii s-au adaptat rapid. Dacă unii s-au mutat cu carnea și lactatele pe trotuarul din fața pieței, alții au continuat să vândă la poarta acesteia.

Halele Obor au fost construite în 1936 şi, la jumătatea secolului trecut erau printre cele mai moderne din Europa de Est. Vor fi redeschise abia după renovarea completă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Hala veche de la Obor, închisă şase luni. Inspectorii au găsit pește stricat și alimente printre șobolani

Breaking News

Apartamente distruse și mașini avariate. Explozie puternică la Suceava

Apartamente distruse și mașini avariate. Explozie puternică la Suceava