Hamburger, varianta vegetală! În goana după frumuseţe, postul ar putea fi cheia
În goana după frumuseţe, postul ar putea fi cheia. Iar când spui post, poţi spune, surprinzător, chiar şi burger. În varianta vegetală, preparatul are numai beneficii. Ne face o demonstraţie delicioasă un specialist în nutriţie, care ne arată cum putem mânca şi gustos, şi sănătos.
În goana după frumuseţe, postul ar putea fi cheia. Iar când spui post, poţi spune, surprinzător, chiar şi burger. În varianta vegetală, preparatul are numai beneficii. Ne face o demonstraţie delicioasă un specialist în nutriţie, care ne arată cum putem mânca şi gustos, şi sănătos.
Postul este o provocare pentru sănătatea noastră. Deşi milioane de români îl respectă, estimările arată că numai unul din 50 mănâncă şi corect. Restul cad în capcana alimentaţiei necontrolate.
Să ţii post sănătos poate fi totuşi mai uşor şi mai savuros decât pare. Ne face o demonstraţie îndrăzneaţă, doctor Florin Bălănică, specialist în nutriţie.
Propunerea lui? Dublu burger de post.
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, în weekendul 15-16 februarie. Ce nu trebuie să ratezi
- Antrenează-ți creierul ca un campion: Cursurile Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Sesiunea...
- 14 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
Lintea şi nătul, lăsate în prealabil la înmuiat, sunt pisate cu ajutorul unul blender. Treptat, se adaugă ţelina fiartă, pătrunjelul,mărarul, sarea şi piperul. Iar pâinea este integrală.
Chiftelele pentru burger se pun pe plita încinsă sau la cuptor. Atenţie - fără ulei. Un sos de muştar fără zahăr, cu lămâie, pătrunjel şi mărar completează reţeta.
Secretul unui post pe placul sănătăţii stă în echilibru, dar şi în combinaţia corectă a alimentelor.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰