Antena Meniu Search
x

Haos in curtea liceului Henri Coanda din Craiova

A fost haos, astazi, in curtea liceului din Craiova,acolo unde saptamana trecuta a izbucnit un scandal sexual. Directorul a fost demis de Inspectorat, iar elevii il vor inapoi. Copiii n-au mai vrut sa intre la ore si au scandat ore intregi numele dascalului.

Vezi și

Cei peste 300 de elevi au refuzat sa intre la ore. Au ajuns in clase doar ca sa scrie mesaje pe bannere. In rest, si-au cerut directorul inapoi. “Dragu! Dragu!”, au strigat, in cor, scolarii.

Mihai Dragu a fost demis de Inspectorat de la conducerea Liceului “Henri Coanda” din Craiova. Aceeasi soarta a avut-o si directorul adjunct.

Numele Liceului “Henri Coanda” din Craiova a fost implicat in mai multe scandaluri pana acum. Unul dintre ele era legat de activitatea extrascolara a celor doi directori. Dar acelasi Inspectorat a decis ca petrecerile tinute de cei doi dascali nu lezeaza cu nimic imaginea scolii sau profesiei.

Elevii nu au intrat astazi la ore si spun ca nu o vor face nici maine. Copiii spun ca vor continua protestul pana isi vor primi directorul inapoi. Au mai facut asta o data, in 2009 si atunci au reusit. Spera sa reuseasca si acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Haos in curtea liceului Henri Coanda din Craiova