Antena Meniu Search
x

Șeful OPC Constanța, strâns de gât și înjurat în timpul unui control la o terasă din Neptun. Horia Constantinescu și-a pierdut un dinte (Video)

Un control efectuat de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor la o terasă din Neptun s-a soldat cu un scandal monstru, șeful instituției, Horia Constantinescu, reclamând că a fost agresat.

Un control efectuat de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor la o terasă din Neptun s-a soldat cu un scandal monstru, șeful instituției, Horia Constantinescu, reclamând că a fost agresat.

Șeful OPC Constanța a participat, miercuri, la un control la terasa Zorbas din Neptun, la un moment dat el fiind agresat de de mai multe clienţi ai localului, dar şi angajaţi.

Seful OPC Constanta, agresat in timpul unui control

“Am plecat în zona Steaguri din Neptun, fiecare dintre colegi intrând în câte o locaţie pentru a avea efectul scontat, pentru a constata aşa cum sunt locaţiile, nu după ce informează primii că suntem în zonă să se apuce să cureţe. Deci fiecare coleg într-o locaţie, facem 20 de locaţii deodată. O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu <<naşule>>. Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, a relatat Horia Constantinecu pentru News.ro.

Pe acelaşi subiect

Şeful CJPC Constanţa a menţionat că până la sosirea poliţiei situaţia a degenerat, a continuat să fie îmbrâncit, agresat, strâns de gât, iar la un moment dat în toată acea învălmăşeală şi-a dat seama că şi-a pierdut un dinte.

Seful OPC Constanta, agresat in timpul unui control

Horia Constantinescu a mai afirmat că după sosirea poliţiei a intrat în blocul alimentar al localului, observând că angajaţii începuseră să facă curat, iar patronul i-a spus că nu are ce să caute acolo, în timp ce un angajat i-a smuls telefonul cu care filma.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că mai multe persoane, angajaţi şi clienţi, au filmat toate incidentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Șeful OPC Constanța, strâns de gât și înjurat în timpul unui control la o terasă din Neptun. Horia Constantinescu și-a pierdut un dinte (Video)