Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii MAI! Ce spun astrele despre dragoste, bani şi sănătate

Luna mai este poate una dintre cele mai sofisticate luni din punct de vedere astrologic, însă pentru gemeni, lei şi peşti va fi una interesantă

BERBEC:

Dragoste: Berbecii nu au şanse să primească ceea ce vor de la persoana iubită iar condiţiile externe, fie că este vorba de bârfe din parte apropiaţilor sau a prietenilor, îşi pun amprenta pe relaţia voastră. Pentru a trece cu bine de lună mai din punct de vedere relaţional, trebuie să-ţi stabileşti un obiectiv către care să te îndrepţi alături de partener şi să urmezi acest drum cu tenacitate, curaj şi multă răbdare.

Carieră şi bani: Dacă la capitolul dragoste lucrurile nu stau chiar bine, la capitolul cariera totul pare să meargă perfect. Având în vedere că vă puteţi menţine calmul prin natura voastră, veţi reuşi să treceţi cu diplomaţie peste diversele dezacorduri care vor apărea la locul de muncă. Veţi observa că vă descurcaţi şi fără echipa în realizarea ţelurilor propuse şi acest lucru se va vedea din punct de vedere financiar. Cu siguranţă în mai veţi beneficia de aprecierea şefilor şi vă veţi stabiliza din punct de vedere financiar.

Sănătate: Având în vedere că aveţi multe obstacole de trecut atât în relaţie cât şi la locul de muncă, ar fi indicat să treceţi mai des pe la medic. Corpul vostru ar putea ceda la un moment dat din cauza stresului, ceea ce ar putea să te lege la pat. Încearcă să te odihneşti cât poţi de mult şi să te bazezi pe psihicul tău puternic pentru a rămâne cu sănătatea în picioare.

TAUR:

Dragoste: Taurii tind să neglijeze persoana iubită în luna mai din cauză că sunt de părere că au alte lucruri mai interesante de făcut. Este posibil ca acest lucru să ducă la o despărţire subită, lucru de care nu aveţi nevoie nicidecum în această perioadă. Faptul că vă pierdeţi în muncă şi că nu acordaţi decât un minim din timpul dumneavoastră persoanei iubite s-ar putea să aibă repercursiuni majore pe viitor. Veţi reuşi să vă duceţi cu zăhărelul partenerul şi până la urmă îl veţi atrage din nou lângă voi.

Carieră şi bani: Cariera înfloreşte pe zi ce trece însă, după cum am spus, vă afectează relaţie. Acest lucru nu pare să vă deranjeze câtuşi de puţin, având în vedere că obţineţi promovări şi creşteri salariale în luna mai. Cel mai important însă este să vă daţi seama că nu orice minune tine la nesfârşit. Nu vă luaţi nasul la purtare cu şefii pentru că este posibil să pierdeţi foarte uşor ceea ce aţi câştigat prin munca multă. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult altruism faţă de colegi, ca să nu se răzvrătească împotriva voastră.

Sănătate: Din fericire, aveţi o sănătate de fier. Deşi oboseala îşi spune cuvântul, nu veţi simţi niciun efect asupra corpului. Este posibil însă să fiţi atacaţi de o serie de viroze slabe dar care vor trece cât se poate de repede.

Mai multe puteţi citi AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul lunii MAI! Ce spun astrele despre dragoste, bani şi sănătate