Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 01/10/2015. Gemenii se pot îndrăgosti!

Berbecii sunt cam irascibili în dimineaţa asta. Nimic nu le convine, dar îi înţelegem!Toată lumea mai are o zi proastă.Vestea bună e că reuşesc să-şi termine toate treburile!

Vezi și

 Berbecii sunt cam irascibili în dimineaţa asta. Nimic nu le convine, dar îi înţelegem!Toată lumea mai are o zi proastă.Vestea bună e că reuşesc să-şi termine toate treburile!

Taurii ar trebui să aibă grijă cu banii! Nu cumpăraţi doar de dragul de a cumpăra ceva! Mai pe seară îi sfătuiesc să facă puţină mişcare!

Dragi gemeni se întrevăd iubiri la orizont! Profitaţi de această perioadă frumoasă din viata voastră! Sufletul pereche poate fi chiar lângă voi!

Pentru raci se ivesc unele oportunităţi de îmbogăţire. spirituală. Cu banii stau cam prost dar asta nu-i va împiedica să se distreze în seara asta.

Leii nu vor lăsa nimic să le stea în cale. Nici acasă, nici la birou. Azi au şansa să obţină promovarea la care visează de mult.

Aveţi nevoie de un shot de energie, dragi fecioare. Vă resimţiţi din cauza oboselii, dar nu trebuie să lăsaţi asta să vă afecteze viaţa de cuplu.

Balanţele simt nevoia de puţină aventură, se apropie weekend-ul aşa că pot deja să facă planuri. Poate o drumeţie pe munte sau un salt cu paraşuta. de ce nu?

Comunicarea este cea mai importantă, astăzi, pentru scorpioni! Reuşesc să rezolve orice problemă cu calm.

Creativitatea vă va aduce fericirea, dragi săgetători. Fie că desenaţi, scrieţi sau. gătiţi, veţi reuşi să-i lăsaţi muţi de uimire pe apropiaţi

Capricornii se simt revigoraţi. Vremea de afară nu le strică starea de spirit, sunt binedispuşi şi asta se vede! Bravo vouă!

Dragi vărsători nu renunţaţi la planurile voastre. N-a spus nimeni ca va fi uşor să le duceţi la bun sfârşit, dar trebuie să fiţi încrezători în propriile forţe!

Perioada acesta le este favorabilă peştilor. Îşi vor face cu uşurinţă noi prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 01/10/2015. Gemenii se pot îndrăgosti!