Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 08/12/2016. Nativii din zodia Berbec s-ar putea alege cu noi prieteni

Nativii din zodia Berbec s-ar putea alege cu noi prieteni. Sunt foarte sociabili şi binevoitori, aşa că vor fi în centrul atenţiei.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec s-ar putea alege cu noi prieteni. Sunt foarte sociabili şi binevoitori, aşa că vor fi în centrul atenţiei.

Taurii sunt nemultumiţi şi au impresia că muncesc prea mult, iar munca depusă nu este apreciată. Trebuie sa fie rabdători pentru că vor primi, în curând, o promovare.

Gemenii au mare nevoie de odihnă. Oboseala din ultima vreme le poate crea probleme de sănătate.

Din cauza unor neînţelegeri de moment, relaţiile sentimentale ale Racilor au de suferit. Trebuie să fie înţelegători şi răbdători.

Pe acelaşi subiect

Nativii din zodia Leu trebuie să îşi exprime clar ideile, altfel jumătatea lor ar putea să interpreteze greşit dorinţa lor de-a fi mai liberi.

Fecioarele vor avea parte de un succes neaşteptat pe plan financiar. Vor primi veşti bune legate de nişte investiţii imobiliare.

Balanţele ar face bine să-şi ţină părerile neplăcute pentru ele. În acest fel se pot asigura că nu supără pe nimeni şi că pot avea şi o zi liniştită.

Scorpionii sunt hotărâţi să demareze o afacere la care se gândesc de multă vreme. Nu le lipsesc nici banii, nici ideile.

Săgetătorilor nu le convine nimic şi simt nevoia să facă schimbări majore în viaţa lor. Poate fi vorba despre o redecorare a casei sau chiar o schimbare de look.

Traficul le dă bătăi de cap, astăzi, Capricornilor. Trebuie să fie extrem de atenţi, altfel pot întâmpina probleme.

Vărsătorii sunt îndrăgostiţi nebuneşte ŞI nu ratează nici un moment să le mărturisească jumătăţii lor sentimentele.

Se anunţă o zi agitată pentru Peşti. Se pare că o problemă financiară mai veche creează tensiune în relaţia de cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 08/12/2016. Nativii din zodia Berbec s-ar putea alege cu noi prieteni