Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15/02/2017. Berbecii se vor confrunta cu probleme în relaţia de cuplu

Nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu probleme în relaţia de cuplu, însă vor găsi cele mai bune soluţii pentru a trece peste impas.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu probleme în relaţia de cuplu, însă vor găsi cele mai bune soluţii pentru a trece peste impas.

Nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu probleme în relaţia de cuplu, însă cheia va fi la ei şi vor şti ce să facă pentru a trece peste impas.

Taurii o vor ţine pe a lor şi va fi greu să ajungeţi la un consens cu ei. Ideile lor fixiste vor stârnii antipatii şi dispute.

Gemenii vor face o serie de schimbări în casă, astăzi, la insistenţele partenerului de viaţă. Ar fi indicat să ţină cont de toate părerile persoanei iubite pentru că doar aşa se va instala armonia.

Pe acelaşi subiect

Astăzi e ziua în care Racii scapă de grija banilor. Vor munci mult, dar satisfacţiile nu vor întârzia să apară.

Leii sunt stăpâni pe situaţie şi calmul îi defineşte pe deplin. Chiar dacă discuţiile se vor mai abate de la făgaşul normal, ei vor rămâne fermi pe poziţie.

Fecioarele au un tonus la cote maxime. Datorită acestuia vor reuşi să rezolve exemplar toate sarcinile casnice.

Balanţele ar prefera să se odihnească astăzi şi să lase munca la o parte, însă activităţile urgente le vor scoate din casă.

Scorpionii sunt foarte sociabili şi îşi alocă majoritatea timpului prietenilor. Unde mai pui că, pe seară, îi aşteaptă şi o veste bună legată de serviciu.

Săgetătorii se pot baza pe intuiţie astăzi. Dimineaţa pot face cunoştinţă cu o persoană care le-ar putea aduce schimbări majore în viaţa personală.

A sosit momentul să vă îndepliniţi visul, nativi Capricorn. Fie că este vorba despre un ceas, o haină sau o vacanţă, astăzi meritaţi să vă răsfăţaţi.

Ziua de azi îi va surprinde pe Vărsători în compania familiei. Se pregătesc să facă un pas important în viaţa lor şi au nevoie de susţinerea apropiaţilor să reuşească.

Peştii sunt şi ei plini de inspiraţie. Vor veni cu idei interesante în proiectele demarate şi vor avea succes datorită lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 15/02/2017. Berbecii se vor confrunta cu probleme în relaţia de cuplu