Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15/03/2017: Norocoşii zilei sunt GEMENII!

Gemenii vor fi ceva mai norocoşi astăzi, mai ales că vor primi o veste importantă.

Vezi și

Gemenii vor fi ceva mai norocoşi astăzi, mai ales că vor primi o veste importantă.

Berbecii ar putea avea parte de o zi dificilă cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă.

****

Taurii au ocazia să facă schimbări importante, mai ales pe plan sentimental. Să evite speculaţiile şi să ţină cont doar de sfaturile partenerului de viaţă.

Pe acelaşi subiect

****

Gemenii vor fi ceva mai norocoşi astăzi. Un amic îşi serbează ziua sau tocmai a fost promovat şi dă o petrecere. Aşa că e rost de distracţie.

****

Astăzi, nativii din zodia Rac vor accepta o provocare profesională. Nu le va fi deloc uşor s-o îndeplinească, dar răsplata va fi pe măsură.

****

Leii ar putea găsi nişte bani puşi deoparte cu ceva timp în urmă şi de care au uitat. Nu e vorba de o sumă foarte mare, dar îşi vor permite o ieşire în oraş după o zi obositoare la serviciu.

****

Va fi o zi ciudată pentru nativii din Fecioară. O persoană cunoscută de curând ar putea încerca să-i cucerească. Cel mai bine ar fi să ignore semnalele acesteia.

****

Balanţele nu vor avea nici un fel de piedici în drumul spre succesul financiar, dar pentru a câştiga banii la care visează trebuie să muncească pe brânci.

****

Scorpionii ar putea fi nevoiţi să pornească la drum astăzi. Trebuie să fie cu ochii în patru. Călătoria s-ar putea termina prost pentru aceşti nativi.

****

Săgetătorii îi vor "înţepa" astăzi pe cei dragi. Fără un motiv anume, pur şi simplu s-au trezit mai indispuşi.

****

În schimb, Capricornii vor fi ceva mai înţelegători şi vor avea numai de câştigat. O persoană apropiată le va dezvălui un secret.

****

Vărsătorii vor lua parte la un eveniment care îi va pune într-o lumină favorabilă, pot descoperi nişte sponsori, viitori parteneri de afaceri.

****

Peştii îşi urmăresc interesele şi nu uită nicio clipă de ele. Sunt perseverenţi, aşa că nu e de mirare că vor avea parte de multe reuşite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 15/03/2017: Norocoşii zilei sunt GEMENII!