Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23 Iulie 2017. Mare grijă astăzi! Cheltuieli uriașe pe nimicuri, importante sume de bani, duse pe apa sâmbetei

Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor. Partenerul de viaţă îi susţine şi le dă sfaturi utile.  

Vezi și

Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor. Partenerul de viaţă îi susţine şi le dă sfaturi utile.  

Berbecii îşi încep ziua cu schimbări importante. Este posibil să renunţe la gândirea negativă şi se vor încărca de optimism.

Se schimbă ceva şi în familia Taurilor astăzi. O rudă le dă vestea că se va căsători sau pot apărea noutăţi cu privire la o moştenire. 

Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor. Partenerul de viaţă îi susţine şi le dă sfaturi utile. 

Pe acelaşi subiect

Recomandarea zilei pentru Raci este să evite orice formă de lăcomie. Este important să acorde mai multă atenţie familiei, în special cei care au copii. 

Leii au ocazia de a se înnoi astăzi. Atenţie, însă, la buzunare! Nu trebuie să cheltuiască toţi banii pentru că urmează o săptămână în care vor avea de făcut mai multe plăţi.

Relaţiile cu partenerul de viaţă nu sunt chiar roz pentru Fecioare. Ar fi indicat să încerce să lase deoparte orice activitate şi să se revanşeze faţă de persoana iubită.

Balanţele simt nevoia de schimbare, iar prietenii le vin în ajutor. Le vor propune să se aventureze în noi activităţi, însă ar fi bine să nu ia o decizie imediat. 

Scorpionii au tendinţa de a-şi atribui o poziţie pe care nu o au, dar o doresc din toată inima, pentru un anumit scop. Acesta poate fi legat de carieră, de imagine sau de familie.

Autoritatea Săgetătorilor este pusă la îndoială în chestiuni legate de administrarea unor bunuri sau a unor sume de bani. S-ar putea să le prindă bine acest lucru, chiar dacă acum îi supără.

Cuvântul care va domina ziua Capricornilor este acţiunea. Astăzi pot cuceri lumea, asta dacă se ambiţionează şi nu lasă lucrurile la voia întâmplării. 

Pentru Vărsători va fi o zi plină de provocări. Ceva se schimbă în atitudinea lor faţă de partenerul de cuplu sau faţă de alte persoane importante şi cu putere de decizie în viaţa lor. 

Iar Peştii iau decizii importante cu privire la stilul de viaţă pe care îl au. Poate se apucă de un nou sport sau se decid să fie mai atenţi la ceea ce mănâncă şi asta pentru că au avut ceva probleme de sănătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 23 Iulie 2017. Mare grijă astăzi! Cheltuieli uriașe pe nimicuri, importante sume de bani, duse pe apa sâmbetei