Antena Meniu Search
x

Un hoţ din Vaslui a dat o spargere, apoi a pus prada înapoi fără să-l vadă nimeni, cu poliţiştii de faţă

Un hoţ din Vaslui a dat o lecţie de vigilenţă tuturor, după ce a dat o spargere într-un apartament. Tânărul, care iniţial furase un telefon mobil de o valoare destul de mare, s-a întors de faţă cu poliţiştii şi proprietarul apartamentului, apoi, nevăzut de nimeni, a pus prada înapoi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.03.2019, 09:14

Hoţul a dat spargere, apoi a pus prada înapoi fără să-l vadă nimeni, de faţă cu poliţiştii - Profi Media

Un hoţ din Vaslui a dat o lecţie de vigilenţă tuturor, după ce a dat o spargere într-un apartament. Tânărul, care iniţial furase un telefon mobil de o valoare destul de mare, s-a întors de faţă cu poliţiştii şi proprietarul apartamentului, apoi, nevăzut de nimeni, a pus prada înapoi, de unde a luat-o.

Nimeni nu ştie nici acum cine e hoţul, însă proprietarul apartamentului l-a văzut şi spune că este vorba despre un minor.

Hoţul a dat spargere, apoi a pus prada înapoi fără să-l vadă nimeni, de faţă cu poliţiştii

Un tânăr din Vaslui a dat o spargere într-un apartament de lângă Piata Centrală. Proprietarul apartamentului lăsase geamul deschis la bucătărie, aşa că i-a fost foarte uşor să intre şi să fure un telefon mobil de ultimă generatie.

Pe acelaşi subiect

Prins în flagrant de ginerele proprietarului, a fost alergat pe stradă, dar nu a putut fi prins, iar în timp ce păgubitul explica poliţistilor ce s-a întâmplat, hoţul s-a întors cu prada la locul faptei si l-a pus de unde l-a luat, nevăzut de nimeni.

Cu toată lumea în casă, tânărul a intrat pe geam

“Eram cu totii acasă, eu, sotia, fiica, ginerele si nepotelele. Am stat în bucutărie si am mai vorbit, iar pe la 23:00 ne-am dus la somn. După nici cinci minute ginerele meu s-a întors la bucătărie pentru a lua biberoanele nepotelelor. Când a deschis usa s-a trezit cu hotul în casă. Era lângă geam, reusise să ia un telefon. Ginerele meu, când l-a văzut, a dat să-l prindă, dar hotul sărise înapoi afară. A fugit după el, până aproape de intersectia de la Independenta, dar nu l-a mai prins. Imediat am dat telefon la 112, politistii au venit foarte repede. Au făcut măsurători, au luat amprente, în speranta că îl vor putea identifica pe cel care imi furase telefonul”, a declarat pentru vremeanoua.ro proprietarul apartamentului.

Cu toată lumea de faţă şi în timp ce poliţiştii îşi făceau treaba, proprietarul a observat că telefonul a apărut ca prin minune, pe pervazul apartamentului. Hoţul se întorsese şi nevăzut de nimeni, a adus înapoi prada. Poliţiştii încearcă să dea de urma lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un hoţ din Vaslui a dat o spargere, apoi a pus prada înapoi fără să-l vadă nimeni, cu poliţiştii de faţă