Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii de la malul mării, pregătiri pentru un sezon fără restricţii. Cât costă un sejur de 3 nopţi în această perioadă

Restricțiile sanitare au fost ridicate, iar cluburile şi restaurantele funcționează ca înainte de pandemie. Si de asta locurile libere de cazare la malul mării au început să se ocupe pentru 1 mai dar şi pentru la vară. Hotelierii se aşteaptă la un sezon estival extrem de aglomerat şi ne sfătuiesc să ne rezervăm vacanţele de pe acum, când sejururile sunt mai ieftine.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.03.2022, 20:56

Vezi și

Turiştii dornici de distracţie pe litoral caută oferte early booking şi fac rezervări pentru 1 mai dar şi pentru la vară. Anul acesta, unul lipsit de restricţii, nu va duce lipsă de amatori de vacanţe la malul mării.

Ştefan Necula - manager agenție de turism: Pentru 1 mai, hotelierii încep să pregătească unităţile, preţurile în staţiunea Mamaia pornesc de la 162 de lei pe noapte, o cameră dublă.

Cine vrea să vină la mare încă de zilele acestea e primit cu braţele deschise şi preţuri promoţionale. 

Elena Drăghici - șef recepție hotel 4 stele: Avem o ofertă valabilă până pe 31 martie, 580 de lei trei nopţi - două nopţi plus una gratuit, în cameră dublă superioară, cu mic dejun şi o fişă cont în valoare de 100 de lei pe sejur.

Pe acelaşi subiect

Oferta este cu atât mai îmbietoare cu cât după episoadele de iarnă, vremea s-a schimbat radical. Deşi mai e o lună şi jumătate până la 1 mai, hotelierii au grijă să aibă personal și fac deja angajări.

Nicolae Bucovală - președinte asociația patronală Mamaia: La ora asta, eu personal, dacă mă întrebați pe mine, stau undeva la 80%, că personal din 500 de oameni, stau undeva la 80% personal străin. 

Există soluţii şi pentru cei reţinuţi să facă rezervări pe litoral

Dacă încheiaţi un contract cu o agenţie de turism, vă puteţi decala oricând vacanţa.În 2021 au fost prezenți pe litoral aproximativ 1.015.000 de turiști români, spun datele INS. Cu 10.000 mai puțin decât în urmă cu doi ani, în aceeași perioadă de trei luni de vară. Specialiştii în turism se aşteaptă ca recordul ultimilor ani să fie bătut cu lejeritate vara aceasta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii de la malul mării, pregătiri pentru un sezon fără restricţii. Cât costă un sejur de 3 nopţi în această perioadă