Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii de la malul mării au pregătit oferte speciale de Valentine's Day. Cât costă un pachet de două nopţi, cu cină romantică inclusă şi duş emoţional

A mai rămas o săptămână până la Ziua Îndrăgostiţilor, iar Dragobetele şi Întâi Martie nu sunt departe. Iar unul dintre cele mai frumoase cadouri în aceste ocazii sunt călătoriile. La malul mării, hotelierii au pregătit deja pachete speciale.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 06.02.2022, 09:26

Vezi și

Hotelierii s-au pregătit cu pachete care sunt valabile de Ziua Îndrăgostiţilor, dar de care pot profita turiştii toată luna februarie. Spre exemplu, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia pachetul de două nopţi, care include cină romantică, costă 530 de lei. Pachetul de o noapte, cu cină romantică inclusă, porneşte de la 350 de lei.

La un alt hotel de patru stele, tot din Mamaia, pachetele sunt mai complexe. Pentru două nopţi de cazare, cu cină specială, acces la spa şi masaj de relaxare, pachetul costă 1.290 de lei. Opţional, micul dejun poate fi luat într-o cameră cu vedere la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hotelierii de la malul mării au pregătit oferte speciale de Valentine's Day. Cât costă un pachet de două nopţi, cu cină romantică inclusă şi duş emoţional