Antena Meniu Search
x

Hotelierii pregătesc ofertele pentru vacanța din toamnă

Nici nu s-a terminat sezonul estival, că hotelierii de pe litoral pregătesc deja promoţiile de toamnă. Programul "Litoralul pentru toţi" aduce reduceri substanţiale pentru cei care vor sosi la mare de la 1 septembrie.

de Redactia Observator

la 26.08.2020, 17:32

Vezi și
  • Cu 200 de lei turiştii ar putea petrece o săptămână la mare.
  • La un hotel de 4 stele sejurul ajunge să coste 400 de lei.

Tarifele din programul "Litoralul pentru toţi" bat orice destinaţie externă. Turiştii pot să petreacă o săptămână la mare cu numai 200 de lei de persoană. Bineînţeles preţul creşte o dată cu numărul de stele aşa că la un hotel de 4 stele sejurul ajunge să coste 400 de lei.

Dragos Raducanu, vicepresedinte FPTR: Va avea tarife înecpând de la 45 de lei pe noapte de persoană. Sunt puse în vânzare în jur de 3.500-3.600 de locuri pe zi. Avem şi alte oferte, printre care şi oferat all for all, unde cu un carnet de voucher de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei o afmilie formată din doi adulţi şi un copil paote sta la all inclusive 5 zile.

Geta Săndulache: De astăzi până pe 10 septembrie, tariful unei camere duble de 3 stele plus va fi 240, iar din 10 septembrie - 190 de lei.

După un sezon estival ratat, reducerile din toamnă par a fi ultima şansă a hotelierilor de a mai reduce pierderile. Ideea unui sejur la tarife reduse le surâde turiştilor. Mulţi aleg toamna tocmai datorită preţurilor.

Iar programul "Litoralul pentru toţi" nu este singurul program cu care hotelierii vor să-i atragă pe turişti.

Dragos Raducanu, vicepresedinte FPTR: Şi mai avem şi o altă ofertă, de fapt o ofertă socială este aceasta se numeşete seniori 50 plus, unde avem tarife de 230 de lei camera pe all inclusive.

Anca Nedea, hotelier: Sunt foarte multe pachete foarte bine îmbrăcate. De exemplu intrări gratuite la Aqua Park, intrări gratuite pa Park Aventura. Oferta frără resticţii, de exemplu cum o am şi eu, unde nu eşti obligat să achiziţionezi nicio masă, nici măcar micul fdejun şi lăteşti strict cazarea. Noi,de exemplu, în ultima saptamana din septembrei vorbim de pachete de 140 de lei, de 120 de lie pe naopte , pe acmeră dublă.

Primii turişti care se vor bucura de preţurile reduse cu până la 50 la sută vor intra în camerele de hotel la 1 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii pregătesc ofertele pentru vacanța din toamnă