Antena Meniu Search
x

Hotelurile ieftine ascund multa mizerie!

Un pret bun nu inseamna neaparat o minivacanta confortabila. Cuvintele "70 de lei o camera dubla pe noapte" stau pe buzele multor hotelieri, dar conditiile le poti vedea numai atunci cand deschizi usa camerei

Vezi și

Un drum lung facut de un cuplu de turisti. Odata ajunsi in camera de hotel rezervata din timp, oamenii nu voiau decat sa isi traga sufletul. Misiune imposibila. Pe scaune nu puteai sta, la televizor nu te puteai uita.

Tinerii pluseaza si isi incearca norocul la baie. Acolo sta falnic un cos de gunoi plin cu rugina. Cerceteaza si balconul si schimba cateva impresii cu vecinii. E deja clar ca toate camerele arata la fel.

Un alt hotel de doua stele, pretul ceva mai mare. 90 lei camera dubla fara mic dejun. Aerul conditionat este optional. Si costa. Desi hotelul este pe jumatate mobilat inainte de '89, unii turisti sunt multumiti. Chiar si cei tineri. “Ne aduce aminte de copilarie. Atmosfera este foarte placuta”, au spus acestia.

Copilarie sau nu, vara a inceput si suntem in 2013 si hotelul de pe litoralul romanesc e ca sansa de la loto. Poate aveti.noroc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Hotelurile ieftine ascund multa mizerie!