Antena Meniu Search
x

Hoți de buzunare filmați când dau lovitura într-un autobuz din Craiova (Video)

Doi hoți de buzunare din Craiova au fost filmați în timp ce fură telefonul unui bărbat de 58 de ani, în momentul în care acesta se urcă în autobuz, pe strada Brestei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2020, 15:35

Hoți de buzunare filmați când dau lovitura într-un autobuz din Craiova Vezi și
  • Tinerii au fost filmați în timp ce dau lovitura de o cameră montată pe mijlocul de transport, în dreptul ușilor de urcare - coborâre.
  • Hoții au fost reținuți iar păgubitul și-a primit înapoi telefonul furat.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe mijlocul de transport și confirmă faptul că zona care favorizează astfel de incidente este cea a ușilor de urcare - coborâre.

În scurt timp de la incident, imaginile au fost transmise anchetatorilor iar polițiștii Biroului de Investigații Criminale Craiova au identificat doi tineri de 20 și 21 de ani, ambii din Craiova, bănuiți de comiterea faptei respective.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate de polițiști, telefonul fiind găsit asupra unui dintre cei doi tineri. 

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal deschis pentru comiterea infracțiunii de furt calificat urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Hoți de buzunare filmați când dau lovitura într-un autobuz din Craiova (Video)