Antena Meniu Search
x

Hoți filmați când fură zeci de mii de euro. Cel păgubit le-a mărturisit mai multor apropiaţi de suma de bani pe care o ţinea în casă

Banii ascunşi în casă nu sunt în siguranţă, mai ales atunci când şi alţii ştiu de existenţa lor. Un bărbat a rămas fără banii luaţi pe o maşină, zeci de mii de euro, după ce le-a spus apropiaţilor că vrea să cumpere aur.

Vezi și

Banii ascunşi în casă nu sunt în siguranţă, mai ales atunci când şi alţii ştiu de existenţa lor. Un bărbat a rămas fără banii luaţi pe o maşină, zeci de mii de euro, după ce le-a spus apropiaţilor că vrea să cumpere aur. O bandă de hoţi l-a prădat în doar trei minute. Deşi totul a fost filmat de camere de supraveghere, hoţii sunt căutaţi de două luni.

Cu cagule pe faţă, hoţii par să fi acţionat la pont. Ştiau că proprietarii nu sunt acasă şi au escaladat gardul casei la puţin timp după lăsarea întunericului. Şapte minute s-au chinuit să deschidă cu levierul o fereastră, fix în camera unde se afla cutia cu bani. În alte trei minute, au luat tot ce au găsit de valoare.

Cutia de carton era ascunsă chiar sub salteaua patului. Cu câteva zile înainte, Ionuţ le povestise unor apropiaţi că abia şi-a vândut maşina şi vrea să investească banii pe care i-a primit în aur. 

Deşi nu au mai căutat şi în alte camere, hoţii au furat chiar şi o cutia cu mai multe piese de schimb ale unei centrale termice. Au fugit tot pe fereastră şi apoi, prin curtea unor vecini. De două luni, sunt căutaţi de poliţie. Însă bărbatul păgubit îşi pierde răbdarea.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au confirmat pentru Observator că ancheta este încă în desfăşurarea, dar spun că suma reclamată că ar fi fost furat este mai mică - de aproximativ 24 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hoți filmați când fură zeci de mii de euro. Cel păgubit le-a mărturisit mai multor apropiaţi de suma de bani pe care o ţinea în casă