Antena Meniu Search
x

Hoți din locuințe, prinși în flagrant și imobilizați în plin trafic (Video)

Operaţiune ca-n filme pentru prinderea unor hoţi de locuinţe. Cei patru tâlhari au fost filaţi şi prinşi chiar după ce au furat bijuterii şi bani, dintr-o casă din Sibiu. 

de Redactia Observator

la 12.06.2020, 23:14

Vezi și
  • Hoți ar fi fost prinși furând bijuterii și bani.
  • Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Grupul acţiona după un plan bine stabilit: în timp ce doi dintre ei spărgeau locuinţele, ceilalţi doi aşteptau cu maşina pornită pregătiţi să fugă. De această dată, şi poliţiştii îi aşteptau: în doar câteva secunde i-au înconjurat şi pus la pământ. Cei patru au fost reţinuţi. 

Ieri, 11 iunie, polițiștii din Sibiu au acționat pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi din locuințe. Patru persoane au fost surprinse în flagrant delict, după ce ar fi sustras dintr-o locuință din Sibiu bijuterii și bani.

În fapt, la data de 11 iunie a.c., doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. 

Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de persoanele în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Hoți din locuințe, prinși în flagrant și imobilizați în plin trafic (Video)