Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hoţii au furat o avere din casa unui medic din Buzău: Bani, bijuterii şi obiecte de valoare

Casa președintelui Comisiei de Evaluare a Persoanelor adulte cu handicap, din cadrul DGASPC Buzău, medicul Valentin Coleașă, a fost spartă de hoţi, care ar fi furat o adevărată avere, constând într-o sumă importantă de bani, documente, bijuterii şi obiecte de valoare.

de Cristian Ionescu

la 18.07.2019 , 11:55

Hoţii au furat o avere din casa unui medic din Buzău: Bani, bijuterii şi obiecte de valoare - Profi Media

Casa președintelui Comisiei de Evaluare a Persoanelor adulte cu handicap, din cadrul DGASPC Buzău, medicul Valentin Coleașă, a fost spartă de hoţi. Patru persoane au fi intrat în casa medicului şi ar fi furat o adevărată avere, constând într-o sumă importantă de bani, documente, bijuterii şi obiecte de valoare.

Poliţia informează că s-a descoperit cutia de valori în care se aflau banii, aruncată în apropriere, şi că au deja un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă pentru prinderea hoţilor.

Hoţii au furat o avere din casa unui medic din Buzău: Bani, bijuterii şi obiecte de valoare

Articolul continuă după reclamă

Casa părintească a medicului Valentin Coleașă din Pleşcoi a fost spartă de hoţi, care ar fi plecat cu o pradă consistentă. Bani mulţi, documente, bijuterii şi obiecte de valoare au fost furate din casa medicului de autori încă necunoscuţi.

Poliţia ar avea deja un cerc de suspecţi, însă cazul este încă în dezvoltare. Locuinţa medicului era dotată cu sistem de supraveghere, însă acesta ar fi fost dezactiat de hoţi.

În momentul furtului medicul Coleaşă ar fi a primit o alertă de mişcare suspectă, emisă de sistemul de supraveghere, însă ar fi crezut ca ar putea fi vorba despre şoareci, asa cum s-a mai întâmplat în trecut, aşa că ar fi renunţat să mai anunţe Poliţia, scrie sansanews.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Hoţii au furat o avere din casa unui medic din Buzău: Bani, bijuterii şi obiecte de valoare