Antena Meniu Search
x

Hoţul bijuteriilor Monicăi Gabor s-a predat!

Principalul suspect în cazul furtului de bijuterii din lumea bună a Capitalei face primele dezvăluiri despre jaf. Recunoaşte că el ar fi luat tezaurul Monicăi Gabor - inele, ceasuri şi brăţări de peste o sută de mii de euro.

Vezi și

A povestit tot scenariul în platoul de la Acces Direct, iar apoi s-a predat la Poliţie, unde a fost citat pentru audieri.

Cu capul plecat, fratele Mădălinei Apostol a povestit cum a furat bijuteriile Monicăi Gabor - o comoară de peste 150.000 de euro. Era beat când a golit seiful.

"În ziua respectivă am avut o discuţie cu soţia. Facturi, probleme. Am avut o discuţie cu Mădălina. Am băut. Situaţia a degenerat", a mărturisit suspectul.

Bărbatul locuia la sora sa. Mădălina era plecată din ţară, când Daniel a găsit cheia de la seif şi l-a golit, potrivit unor surse din anchetă. Nici nu ar fi fost prea greu, mărturiseşte chiar el.

Când şi-a dat seama că a greşit, Daniel a îngropat bijuteriile Monicăi sub coteţul unui câine, într-un sat din Giurgiu. Iar el a fugit în Anglia, cu un teanc de bani. Tot ai fostei doamne Columbeanu.

Fratele Mădălinei Apostol riscă să ajungă după gratii pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hoţul bijuteriilor Monicăi Gabor s-a predat!