Antena Meniu Search
x

Și-a dat foc după o ceartă cu soția și fiul

O ceartă cu soţia şi fiul l-a făcut pe un bărbat din Dâmboviţa să-şi dorească moartea. Într-un moment de rătăcire, omul şi-a dat foc sub privirile vecinilor.

Vezi și

O ceartă cu soţia şi fiul l-a făcut pe un bărbat din Dâmboviţa să-şi dorească moartea. Într-un moment de rătăcire, omul şi-a dat foc sub privirile vecinilor. Ei au fost cei care i-au salvat viaţa.

Cu mâinile goale, au stins flăcările care cuprinseseră trupul omului. Neajunsuri pe care au încercat să le ţină departe de ochii vecinilor. În sânul familiei însă certurile erau tot mai dese. Ultima a fost aseară.

Au început să-şi facă reproşuri, iar capul familiei a cedat. A ieşit afară cu un singur gând în minte. Cu mâinile goale, tinerii i-au salvat viaţa bărbatului. Fiul acestuia a sunat apoi la 112. Şi şi-a pus toate speranţele în medicii trimişi să-i ajute tatăl.

Pentru că arsurile sunt foarte grave medicii din Târgovişte au decis să-l trimită în Capitală după ce l-au stabilizat. Bărbatul e acum în grija doctorilor de la spitalul de arşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Și-a dat foc după o ceartă cu soția și fiul