Meniu
Search
x

Ianuarie 2018 intră în istorie. A fost luna cu cele mai mari temperaturi de când se fac înregistrări meteo

A fost cea mai călduroasă noapte de ianuarie din istoria măsurătorilor. S-au înregistrat peste 7 grade Celsius.

la 30.01.2018, 21:16
Vezi și

A fost cea mai călduroasă noapte de ianuarie din istoria măsurătorilor. S-au înregistrat peste 7 grade Celsius. Cu plus, desigur. Asta înseamnă însă cu 15 grade peste normalul perioadei. Vremea dă peste cap toate previziunile meteorologilor. Deşi anunţau că ianuarie va fi cea mai aspră lună de iarnă, se încheie, cel mai probabil, cu un record pozitiv. 

Ninsori, vânt şi cod portocaliu de viscol. Aşa arăta România în urmă cu o săptămână. Am trecut de la temperaturi de minus 15 grade celsius, la plus 17. Maxima zilei s-a înregistrat la Calafat. Încălzirea nefirească s-a resimţit în toată ţara. 

Într-un parc din Bucureşti, un tânăr a ieşit să se dezmorţească la aparatele de fitness. Iar doi părinţi şi-au scos nou-născutul la aer.

În Bacău au fost 12 grade Celsius. Iar la Mehedinţi, 14. Zeci de oameni au ieşit la plimbare şi pe faleza din Constanţa. 

Meteorologii anunţă că primăvara din toiul iernii se va termina în câteva zile.

Noaptea trecută, în România au fost înregistrate cele mai ridicate temperaturi din luna ianuarie de când se fac măsurătorile. La Piatra Neamţ au fost înregistrate 7,2 grade, cu 15 mai mult faţă de normalul perioadei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ianuarie 2018 intră în istorie. A fost luna cu cele mai mari temperaturi de când se fac înregistrări meteo