Antena Meniu Search
x

Iarna a conturat un peisaj de poveste la malul mării

Marea, mereu surprinzătoare, încălzeşte inimi în orice anotimp. La minus opt grade celsius, iarna aduce pe litoral un peisaj mirific. De pe faleza Cazinoului, turiştii înfruntă frigul şi admiră decorul, cu broderii de gheaţă pe stabilopozi.

Vezi și

 Marea, mereu surprinzătoare, încălzeşte inimi în orice anotimp. La minus opt grade celsius, iarna aduce pe litoral un peisaj mirific. De pe faleza Cazinoului, turiştii înfruntă frigul şi admiră decorul, cu broderii de gheaţă pe stabilopozi. Un golf din staţiunea Eforie Sud a devenit un colţ de Rai, iar la ţărm, zeci de lebede animă plaja pustie.

Într-un decor parcă de sticlă, câteva raze de soare dau strălucire mării. Îngheaţă stabilopozii, dar turiştii vin pe plajă. Vor să vadă spectacolul naturii moarte.

După câteva nopţi cu temperaturi de minus 8 grade celsius, prinde contur un superb tablou de gheaţă. Sunt valuri care se sparg de stânci şi rămân împietrite. Timpul pare că se opreşte.

Tot la malul mării, în Eforie Sud, zeci de lebede se scaldă în apa rece. Penele şi puful le protejează de frig, iar elegranţa lor îi încălzeşte pe admiratori.

Iarna îşi lasă amprenta şi pe munţi. Apele de pe versanţi s-au transformat în ţurţuri imenşi. Feeria se varsă pe marginea drumurilor la înălţime. Suntem la Cascada Bigăr, din judeţul Caraş-Severin, declarată cea mai frumoasă din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Iarna a conturat un peisaj de poveste la malul mării