Antena Meniu Search
x

Se anunţă IARNĂ GREA pentru firmele din România. Companiile de gaze ar putea restricţiona alimentarea pentru o parte dintre abonaţi!

Companiile de gaze ar putea restricţiona alimentarea pentru o parte dintre abonaţi dacă temperaturile vor fi foarte scăzute.

Vezi și

Iarna se anunţă grea pentru firmele din România. Companiile de gaze ar putea restricţiona alimentarea pentru o parte dintre abonaţi dacă temperaturile vor fi foarte scăzute. Vorbim de agenţii economici, care vor trebui deconectați pentru a se asigura alimentarea cu prioritate a populației.

Avertismentul vine chiar de la unul dintre directorii unei mari companii de gaze, Eric Stab, cel care conduce Engie România. El susţine că autorităţile române nu au un plan de urgenţă pentru această iarnă, iar pe piaţă există o cantitate limitată de gaze.

Guvernul ar trebui să vină rapid cu o soluţie şi să decidă clar care dintre consumatorii industriali ar fi primii către care se va sista furnizarea şi în ce ordine s-ar întâmpla asta, dacă va fi o lipsă de resurse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Se anunţă IARNĂ GREA pentru firmele din România. Companiile de gaze ar putea restricţiona alimentarea pentru o parte dintre abonaţi!