Antena Meniu Search
x

Prima zăpadă serioasă a făcut praf traficul pe mai multe şosele importante din ţară

Iarna se străduieşte din răsputeri să ia locul toamnei! La munte ninge viscolit, iar vântul, în unele zone, depăşeşte şi acum 100 de kilometri pe oră!

Vezi și

Iarna se străduieşte din răsputeri să ia locul toamnei! La munte ninge viscolit, iar vântul, în unele zone, depăşeşte şi acum 100 de kilometri pe oră! Încă de dimineaţă, pe Valea Prahovei traficul rutier a fost blocat. Mai multe camioane nu au reuşit să facă faţă serpentinelor și câteva maşini s-au tamponat.

În timp ce o persoană este dusă la ambulanţă, şoferii maşinilor lovite încearcă să explice cum s-a produs, în doar câteva secunde, carambolul. După câteva minute vine şi răspunsul. Cele trei maşini pur şi simplu au derapat. 

Un lucru e sigur, se circulă în condiţii de iarnă pe toată Valea Prahovei. În această dimineaţă, DN 1 a fost blocat pe sensul de urcare. Pe şoseaua acoperită de zăpadă amestecată cu gheaţă, la Buşteni şi la Predeal au avut loc mai multe tamponări. Probleme au fost și pe drumul care leagă Predealul de Râșnov. Mai multe camioane nu au putut trece de serpentine.

În Braşov, în această dimineaţă, trenurile au avut întârzieri de peste o oră după ce vântul puternic a doborât mai mulţi copaci pe calea ferată. 

Nămeţii sau drumurile închise însă nu i-au speriat pe teribilişti. La o zi după ce Transfăgăşanul a fost închis, un bărbat s-a avântat cu maşina până nu a mai putut înainta. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a şi mândrit cu gestul lui în direct, pe Facebook. Acum este căutat de poliţie şi riscă să rămână fără permis, dar şi să plătească o amendă. 

În judeţul Suceava a nins viscolit aproape toată noaptea. Şi în Maramureş, stratul de zăpadă a creat probleme. Mai mulţi şoferi au făcut cale întoarsă după ce nu au mai putut înainte de alţii care nu aveau cauciucuri de iarnă. Cei pregătiţi însă au doar o grijă. Să admire decorul de poveste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Prima zăpadă serioasă a făcut praf traficul pe mai multe şosele importante din ţară