Antena Meniu Search
x

Video Ideea genială pe care au avut-o două mămici din Bucureşti. Într-un an, aproape 6000 de bebeluşi s-au bucurat de un spectacol special creat pentru ei

Cum să duci un bebeluş la teatru? De la aceasta întrebare au pornit două proaspete mămici atunci când au creat spectacolul Bubu şi Anotimpurile. O piesă special gândită pentru bebeluşi dar şi pentru copiii de până în trei ani. Spectacolul se derulează în cadrul unui festival dedicat micuţilor, până pe 8 octombrie. 

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 09:06

Vezi și

De la o idee simplă, Andreea şi Irina, cele două mămici, au reuşit să dezvolte un adevărat concept. Un spectacol care strâns într-un an aproape 6000 de bebeluşi.

Ideea genială pe care au avut-o două mămici din Bucureşti

Andreea Soare, regizorul spectacolului Bubu: Bubu este simbolul educatiei emotionale timpurii, este prietenul copiilor, peste 5 mii de copii ne-au trecut pragul pana acum.

Muzica, decorul dar şi textele actorilor au fost create special pentru a le captiva atenţia micuţilor, dar şi pentru a le deschide apetitul pentru artă şi frumos.

Pe acelaşi subiect

Andreea Soare, regizorul spectacolului Bubu: Sunt insotiti de parintii lor pe toata durata spectacolului, este o calatorie senzoriala , o calatorie plina de culoare si de explicatii si de indicatii psihologice si emotionale cale le sunt utile parintilor pentru educatia de acasa.

Bibi, unul dintre personajele din poveste, il ghidează pe Bubu prin toate cele patru anotimpuri şi îi încurajează pe cei mici să facă şi ei parte din spectacol.

Andreea Soare, regizorul spectacolului Bubu: In primul rand, invata despre lumea inconjuratoare , insa tot spectacolul este acompaniat de muzica clasica , in acest spectacol avem anotimpurile lui Vivaldi. 

Copilaşii sunt foarte încântaţi de spectacol si aşteaptă nerăbdători reîntâlnirea cu personajul lor favorit Bubu.

Mamă: Am venit de cateva ori si am fost si la acesta si la celalalt spectacol cu zoo si el l-a indragit foarte mult pe personaj si de asta venim. 

Spectacolul Bubu şi Anotimpurile se derulează până pe 8 octombrie în cadrul Bebe Fest OCC (Opera Comica pentru Copii) , un festival dedicat micuţilor de până în trei ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ideea genială pe care au avut-o două mămici din Bucureşti. Într-un an, aproape 6000 de bebeluşi s-au bucurat de un spectacol special creat pentru ei