Antena Meniu Search
x

IMAGINEA ZILEI. Un taximetrist s-a hotărât să îşi repare maşina în mijlocul unei intersecţii aglomerate - FOTO

Un taximetrist s-a hotărât, în această dimineaţă, să încurce traficul într-o intersecţie aglomerată pentru a-şi repara maşina. Deşi era mult mai simplu să o împingă câţiva metri pentru a face lor celorlalţi participanţi la trafic, taximetristul şi-a scos trusa de scule şi a început să îşi repare autoturismul... în mijlocul străzii.

Un taximetrist s-a hotărât, în această dimineaţă, să încurce traficul într-o intersecţie aglomerată pentru a-şi repara maşina.

Deşi era mult mai simplu să o împingă câţiva metri pentru a face lor celorlalţi participanţi la trafic, taximetristul şi-a scos trusa de scule şi a început să îşi repare autoturismul... în mijlocul străzii.

Imaginea zilei vine de la Piatra-Neamţ, iar totul s-a întâmplat în jurul orei 10.30. Luat la întrebări de ceilalţi şoferi, taximetristul a declarat că un pivot de la roată s-a rupt şi îi este foarte greu să mute maşina, motiv pentru care o repară în intersecţie.

sursa foto: tvmneamt.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » IMAGINEA ZILEI. Un taximetrist s-a hotărât să îşi repare maşina în mijlocul unei intersecţii aglomerate - FOTO