Antena Meniu Search
x

Explicaţia HALUCINANTĂ a preotului care a bruscat un bebeluş, la botez! Pe cine se supărase şi de ce

Un preot şi-a vărsat nervii pe un bebeluş, la botez. Sunt imagini incredibile, filmate în biserică.

Vezi și

Un preot şi-a vărsat nervii pe un bebeluş, la botez. Sunt imagini incredibile, filmate în biserică. Înfuriat că bebeluşul, agitat, i s-a agăţat de sutană, duhovnicul l-a smucit de mai multe ori şi aproape că a refuzat să îl mai creştineze. Scenele revoltătoare s-au petrecut sub ochii părinţilor şi ai naşilor, care au împietrit. Preotul, în schimb, se apără şi spune că imaginile, devenite publice, sunt o răzbunare. El ar fi respectat toate canoanele bisericeşti. 

Este momentul în care preotul Traian Mazăre, parohul bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Brăila, îşi pierde cumpătul. Speriat de modul brutal în care a fost ridicat, bebeluşul pe care urmează să-l boteze plânge şi se agaţă de veşmântul preoţesc. 

Scena se repetă, iar starea de nervozitate a preotului escaladează. Părinţii asistă fără reacţie la scena revoltătoare. La fel şi naşii. Reacţionează abia în momentul în care duhovnicul le cere să-l ajute. Fără să-şi ascundă sau să-şi controleze în vreun fel furia, preotul acoperă violent gura bebeluşului, apoi îl scufundă în  cristelniţă.

Deşi preotul recunoaşte că a fost nervos în timpul slujbei, spune că nu l-a bruscat pe bebeluş şi că a respectat toate canoanele bisericeşti: "Eram supărat pe dascăl şi i-am reproşat, în cuvinte, nu numai în priviri."

Pe acelaşi subiect

Reporterii Observator au încercat să discutie cu superiorii preotului, de la Arhieposcopia Dunării de Jos. Fără niciun rezultat. O reacţie a avut însă Patriarhia Română, prin purtătorul de cuvânt. 

Imaginile revoltătoare au ajuns şi la reprezentanţii Protecţiei Copilului.

Deocamdată, împotriva preotului nu a fost luată nicio măsură disciplinară.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Explicaţia HALUCINANTĂ a preotului care a bruscat un bebeluş, la botez! Pe cine se supărase şi de ce