Antena Meniu Search
x

Imagini cutremurătoare la înmormântarea Valentinei, fata incendiată de fostul iubit, la Buzău

Imagini cutremurătoare la înmormântarea Valentinei, fata incendiată de fostul iubit, la Buzău. Rudele şi prietenii au venit să o însoţească pe fată pe ultimul drum, cu toţii fiind dărâmaţi de durere.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 14:56

Imagini cutremurătoare la înmormântarea Valentinei, fata incendiată de fostul iubit, la Buzău. Rudele şi prietenii au venit să o însoţească pe fată pe ultimul drum, cu toţii fiind dărâmaţi de durere.

Valentina Daniela a murit sâmbătă de dimineaţă, carbonizată în apartamentul în care locuia la Buzău. Fostul ei iubit, Dan Cosmin, a bătut-o până a leşinat, apoi a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Tânăra în vârstă de 22 de ani şi-a revenit din leşin din cauza arsurilor, dar a fost lăsată să moară în casă.

Anchetatorii au stabilit că fata era în viaţă atunci când a început să ardă, iar criminalul a plecat lăsând-o pradă flăcărilor.

Marţi, Valentina a fost înmormântată la Buzău şi o jale sfâşietoare a însoţit cortegiul de la capelă spre cimitir. Mama fetei, venită din Italia, unde munceşte, a leşinat în mai multe rânduri la căpătâiul fiicei sale. Zeci de prieteni au plâns în hohote, necunoscuţii care au întâlnit cortegiul s-au închinat şocaţi şi ei de sălbăticia cu care a fost ucisă Valentina.

Pe acelaşi subiect

Valentina a fost incendiată de fostul iubit

Procurorii au stabilit că, în dimineaţa zilei de 23 februarie, Dan Cosmin a mers în apartamentul fostei sale iubite asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

Valentina (22 de ani) a murit, după ce întregul apartament a fost cuprins de flăcări, trupule ei fiind găsit carbonizat într-una din camere, după ce pompierii au stins incendiul.

Dan Cosmin, tânărul care şi-a incendiat fosta iubită şi a lăsat-o să moară în apartament, era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în momentul oribilei crime.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Imagini cutremurătoare la înmormântarea Valentinei, fata incendiată de fostul iubit, la Buzău