Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Cai torturati la targul de animale din Neamt

Mai multi indivizi din Neamt s-au filmat in timp ce isi supuneau caii unor adevarate teste de forta. Animalele au fost puse sa traga dale de beton, grele de cateva tone, doar ca barbatii sa poata apoi sa le vanda pe un pret cat mai bun.

Vezi și

Armasarii incaseaza lovitura dupa lovitura si cu greu reusesc sa miste din loc dalele imense. Unul dintre barbati ii tine de fraie, altul ii biciuieste, un al treilea filmeaza. Asa vor sa demonstreze cei trei indivizi ca armasarii lor merita pretul cerut.

Ingrijorat ca animalele ar putea ceda din cauza efortului, unul dintre barbati cere la un moment dat o pauza. Nu una foarte lunga, insa. “Lasa-i, mai, sa respire”, spune acesta.

In comuna Candesti, din judetul Neamt, se organizeaza targuri de animale in fiecare zi de joi. Politistii incearca pe cat posibil sa-i supravegheze pe stapanii animalelor. “Politistii urmeaza sa efectueze verificari pentru identificarea autorilor. La finalizare, se propune solutie prin Parchet. Persoanele care fac astfel de fapte risca amenzi contraventionale si inchisoare de la sase luni la trei ani”, a declarat subinspectorul Bogdan Ghebaur, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt.

Trei frati din comuna Girov platesc, deja, in fata legii. Au fost condamnati, la sfarsitul anului trecut, dupa ce au snopit in bataie un cal pe care voiau sa-l vanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Cai torturati la targul de animale din Neamt