Antena Meniu Search
x

Imagini șocante! Panică s-a instalat într-o şcoală din Capitală. Un profesor şi elevii săi au rămas blocaţi în clasă, după ce tavanul unui hol s-a prăbuşit

În timp ce inspectoratul şcolar şi primăria dau asigurări că niciun elev nu a fost prin preajmă în momentul incidentului, o parte din personalul din şcoală susţine că patru elevi şi un dascăl au rămas blocaţi minute bune într-o clasă.

Vezi și

În timp ce inspectoratul şcolar şi primăria dau asigurări că niciun elev nu a fost prin preajmă în momentul incidentului, o parte din personalul din şcoală susţine că patru elevi şi un dascăl au rămas blocaţi minute bune într-o clasă.

Camerele de supraveghere ale şcolii 141 au surprins momentul în care tavanul de pe hol se prăbuşeşte. Chiar dacă pe hol nu se vede niciun elev, într-o sală de clasă s-ar fi desfăşurat o activitate.

Mama unui elev din clasa a 7-a a rămas fără cuvinte când aude ce s-a întâmplat în şcoala fiului ei.

Şi nu e singura care a venit cu sufletul la gură când a auzit că o parte din şcoală s-a transformat în moloz.

Dar panica părinţilor a fost potolită repede de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care s-a grăbit să dea lămuriri înr-un comunicat de presă.

"Având în vedere faptul că în această săptămână, în unitatea de învăţământ, nu se desfăşurau ore de curs ci programul Şcoala Altfel niciun elev nu a fost supus pericolului accidentării, niciun elev nu a fost intoxicat cu praf sau izolat într-o sală de clasă, transmite ISMB.

ALINA DUMITRIU, psihoterapeut:

Erau patru copii, direcţiunea minte, colegii mei i-au aşteptat în faţa şcolii, au plâns, una dintre fete spunea că s-a intoxicat cu praf, sunt acasă, am vorbit cu ei între timp, am vorbit şi cu una dintre bunici, deci erau copii în clasă.

Niciunul însă nu a fost rănit. Părinţii elevilor de la şcoala 141 spun că stau cu frica în sân de multă vreme şi au cerut periodic renovarea şcolii. Ultima dată, centrul a fost reabilitat în 2004, pe vream când era primar Marian Vanghelia. Acum însă arată ca o clădire părăsită.

Inspectoratul şcolar a luat de abia astăzi decizia să mute activitatea şcolară în incinta şcolii 127, din acelaşi cartier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini șocante! Panică s-a instalat într-o şcoală din Capitală. Un profesor şi elevii săi au rămas blocaţi în clasă, după ce tavanul unui hol s-a prăbuşit