Antena Meniu Search
x

Poliţiştii constănţeni caută un bărbat care a împuşcat un câine, cu pistolul

Poliţiştii din Constanţa încearcă să dea de urma unui pistolar. În amiaza mare, a împuşcat un câine. Iniţial, oamenii legii au spus că n-au găsit nicio probă.

Vezi și

Poliţiştii din Constanţa încearcă să dea de urma unui pistolar. În amiaza mare, a împuşcat un câine. Iniţial, oamenii legii au spus că n-au găsit nicio probă care să indice agresiunea. Abia după ce imaginile cu animalul plin de sânge au ajuns pe Internet, iar presa a insistat, agenţii au mers la clinica veterinară. Stăpânul patrupedului împuşcat susţine că agresorii sunt fii de politicieni, iar, în trecut, i-ar mai fi omorât un câine. 

"Acest câine a fost împuşcat de doi băieţi, au scos arma pe geam, au tras cu pistolul, eram în apropierea lui, mi-au pus viaţa în pericol." Aşa a sunat apelul disperat al bătrânului. Doi tineri l-au filmat şi au cerut ajutorul pe Facebook, la câteva ore după incident. La scurt timp după ce mesajul s-a răspândit în mediul online, o femeie s-a urcat în maşină, a venit, a luat căţelul şi l-a dus la veterinar.

Cei care au mutilat animalul nu ar fi la prima agresiune, susţine bărbatul care îngrijeşte câinele. Şi tot el mai spune că ar fi băieţi de bani gata. Înainte să-l aibă pe "Vulpiţă", bătrânul paznic spune că pistolarii i-ar mai fi ucis un animal, tot cu arma.

De alfel, bătrânul susţine că iniţial oamenii legii nu l-au crezut, deşi au văzut animalul rănit. Asta au şi comunicat presei când au fost întrebaţi de incident. Că ajunşi la faţa locului, nu au găsit nimic care să le confirme agresiunea. Ulterior, presa a insistat şi a trimis imaginile postate pe Facebook pe adresa poliţiei. Aşa că o echipă s-a deplasat abia de dimineaţă la clinica veterinară.

Poliţiştii nu au dat încă de urma pistolarului care a împuşcat câinele. Dacă va fi prins, individul care a tras în animal, riscă închisoarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii constănţeni caută un bărbat care a împuşcat un câine, cu pistolul