Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE! S-a tras cu pistolul pe o stradă din Capitală, ziua în amiaza mare

Un poliţist îmbrăcat în civil a fost nevoit să-şi folosească arma ca să liniştească rudele unui bărbat, suspect într-un caz de tâlhărie.

Vezi și

 Un poliţist îmbrăcat în civil a fost nevoit să-şi folosească arma ca să liniştească rudele unui bărbat, suspect într-un caz de tâlhărie. Voia să-l ducă la audieri pe tânăr, dar familia nu a fost de acord.

Un bărbat ridică în aer un pistol, cu cealaltă mână îl ţine pe un tânăr. Este poliţist, iar bărbatul pe care-l ţine este suspect într-un caz de tâlhărie. Agentul a venit împreună cu un coleg să-l ia la secţie, la audieri, dar rudele tânărului s-au împotrivit.

În cartierul bucureştean Griviţa, situaţia pare să scape de sub control. Înconjuraţi de rudele suspectului, agenţii au o singură soluţie. Focul de armă tras în plan vertical.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns încă un echipaj de poliţie. Spiritele nu s-au calmat nici după ce suspectul şi tatăl acestuia au fost încătuşaţi şi urcaţi în maşină.

Tânărul şi tatăl său au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Primul pentru tentativă de tâlhărie, celălalt pentru ultraj. Astăzi, ei vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI ŞOCANTE! S-a tras cu pistolul pe o stradă din Capitală, ziua în amiaza mare