Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Izvorul Tamaduirii: Imbranceli si scandal in zi de sarbatoare

De Izvorul Tamaduirii, romanii s-au tamaduit de imbulzeala. Cozile la apa sfintita nu mai sunt ce-au fost. Aliniati in coloane si asistati de jandarmi, crestinii din toata tara si-au invatat lectia anilor trecuti. Azi, n-au mai zburat pumni si nu s-au mai dus lupte intre enoriasi

de Redactia Observator

la 10.05.2013 , 20:00

Incercuiti de jandarmi, dar inarmati cu sticle bidoane si galeti, enoriasii de la Manastirea damboviteana Nucet au fost la un pas sa se incaiere.

Scapata din mainile jandarmilor, o batranica se repede la butoaiele cu apa sfintita. Dincolo de gardul de protectie, ceilalti enoriasi se uita cu manie si pun la cap strategii.

Cu bratele pline de bidoane si sticle au venit si la manastirea gorjeana Lainici. Imediat ce cazanele cu apa sfintita au fost tintite, au tabarat pe ele! Mai preocupati de faptul ca sunt filmati si nu ca-i vede Cel de Sus, spiritele s-au calmat repede.

Vezi și

Si primul enorias al tarii a fost azi la biserica. Traian Basescu s-a pogorat in mijlocul enoriasilor cu elicopterul. Vizita nu a fost lipsit de incidente. Presedintele a fost oprit din drumul sau spre manastirea "Izvorul Tamaduirii" din Salva , de un cetatean nemultumit.

Nu este prima data cand Traian Basescu trece pragul manastirii. “Vin cu ganduri bune, aici este o maicuta care se roaga ptentru mine si in plus, biserica este una dintre putinele din tara care are hramul Izvorul Tamaduirii”, a spus Basescu.

Arhiplina a fost si curtea manastirii prahovene Ghighiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Izvorul Tamaduirii: Imbranceli si scandal in zi de sarbatoare