Antena Meniu Search
x

Îmbulzeală la deschiderea unui mall din Brașov

Sute de oameni au fost prezenţi, miercuri după-amiază, la deschiderea unui nou mall, în centrul Braşovului. Administratorii complexului au luat măsuri speciale, pentru a evita pericolul de contaminare în interior, iar autorităţile au făcut apel la localnici, ca aceştia să evite aglomeraţia.

de Redactia Observator

la 22.10.2020, 16:36

Vezi și
  • Sute de oameni s-au înghesuit la deschiderea unui nou mall, în centrul Braşovului
  • Administratorii complexului s-au asigurat că sunt respectate condiţiile de distanţare fizică
  • Accesul în mall a fost controlat cu ajutorul unui sistem ce număra vizitatorii

Primii clienţi ai mallului au ocupat întreg spaţiul din faţa intrării, încă de la ora amiezi. Jandarmii şi angajaţii unei firme de pază au supravegheat respectarea distanţării fizice şi accesul controlat. Administratorii au montat la interior un sistem ce număra vizitatorii mallului şi au anunţat că nu pot primi mai mult de şase mii de clienţi.

Costin Blideanu, director general complex: Vorbim, din nou, de sisteme de filtrare, aerul care se recirculă de zece ori pe oră, măști, porți de temperatură, stickere cu dezinfectant.

Complexul este situat în centrul municipiului Braşov. A fost deschis exact în ziua în care Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis că masca este obligatorie în toate spaţiile publice din judeţ, la interior şi la exterior, iar restaurantele nu mai au voie să funcţioneze cu public în spaţiile interioare.

Allen Coliban, primar ales Braşov: Cifra de azi e una înspăimântătoare, ne apropiem de cinci mii de cazuri pe zi, Brașovul se află în zona alarmantă, 127 de cazuri azi, prin urmare, avem nevoie de responsabilitate, din partea tuturor.

De la începutul pandemiei, în întreg judeţul Braşov au fost confirmate 8096 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Îmbulzeală la deschiderea unui mall din Brașov