Antena Meniu Search
x

Impact frontal cu cisternă de lapte! 13 oameni au fost răniți

13 oameni au fost răniţi azi-dimineaţă în Mureş, după ce un autobuz, în care erau cu alţi 17 muncitori navetişti, a intrat pe contrasens şi a lovit o cisternă cu lapte. Martorii spun că şoferul a vrut să ocolească un autoturism rămas în pană

Vezi și

13 oameni au fost răniţi azi-dimineaţă în Mureş, după ce un autobuz, în care erau cu alţi 17 muncitori navetişti, a intrat pe contrasens şi a lovit o cisternă cu lapte.  Martorii spun că şoferul a vrut să ocolească un autoturism rămas în pană

Impactul devastator s-a produs imediat după o curbă. Pe un drum naţional, un autobuz plin ochi a intrat pe contrasens şi s-a izbit direct de o cisternă încărcată cu lapte. Martorii s-au îngrozit.

30 de muncitori erau în autobuzul care trebuia să-i ducă la muncă, azi dimineaţă, în jurul orei 7. 13 dintre ai au fost răniţi în impact.

Totul a pornit de la şoferul autobuzului care a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat pe contrasens. Martorii accidentului spun că şoferul s-ar fi grăbit să depăşească o dubă oprită pe dreaptă din cauza unei defecţiuni.

Din impactul violent, victimele au scăpat doar cu răni uşoare. Şase dintre ele au mai rămas însă internate, pentru siguranţă. Pe numele şoferului autobuzului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătamare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Impact frontal cu cisternă de lapte! 13 oameni au fost răniți