Antena Meniu Search
x

Operaţiunea ANAF de impozitare a nunţilor nu opreşte negocierile dintre miri şi lăutari. Specialiştii vorbesc despre un eşec uriaş

Vânătoarea ANAF nu i-a speriat pe lăutari. Reporterii Observator au surprins negocieri fără număr la facturi. Sunt încă mulţi care spun că nu taie chitanţă. În timp ce bulgarii colectează eficient impozite.

Vezi și

Vânătoarea ANAF nu i-a speriat pe lăutari. Reporterii Observator au surprins negocieri fără număr la facturi. Sunt încă mulţi care spun că nu taie chitanţă. În timp ce bulgarii colectează eficient impozite. Inspectorii de la sud de Dunăre nu îi implică pe miri pentru a afla cât au primit la nunţi fotografii şi cântăreţii. Taxează inclusiv banii din dedicaţii.  

În timp ce ANAF desfăşoară operaţiunea de recuperare a sutelor de milioane de euro din evaziunea fiscală de la nunţi, mirii continuă negocierile cu artiştii. Iar factura se oferă doar le cerere sau deloc! 

De mai bine de zece ani, Fiscul bulgar a găsit soluţia pentru a colecta taxele. A trimis la evenimente angajaţi care să monitorizeze inclusiv cât câştigă formaţiile din dedicaţii. Inspectorii au comparat sumele declarate cu cele primite. Iar unde au găsit diferenţe, au cerut socoteală, fără să îi implice pe miri, aşa cum face ANAF acum, în România. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vânătoarea începută de Fisc nu îi sperie pe artiştii celebri din România. Cei mai mulţi şi-au deschis firme, au impresari şi spun că îşi plătesc taxele.

Până acum, ANAF a reuşit să prindă un şofer de TIR care în timpul liber cântă la acordeon. Pentru că nu a declarat un venit de 300 de lei, lăutarul de ocazie a primit o amendă de 10 ori mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Operaţiunea ANAF de impozitare a nunţilor nu opreşte negocierile dintre miri şi lăutari. Specialiştii vorbesc despre un eşec uriaş