Antena Meniu Search
x

În Capitală a nins ca-n poveşti!

A nins ca-n poveşti şi am deszăpezit ca-n basme. Au aşteptat-o de Crăciun şi a venit în prag de Revelion. Zăpada. Dar, vacanţa le-a prins bine bucureştenilor

Vezi și

A nins ca-n poveşti şi am deszăpezit ca-n basme. Au aşteptat-o de Crăciun şi a venit în prag de Revelion. Zăpada. Dar, vacanţa le-a prins bine bucureştenilor

Nu s-au enervat că neaua viscolită le-a asupat maşinile. Au pus mâna pe lopată şi au topit câteva din caloriile pe care le-au pus la mesele îmbelşugate. Şi, când e bună dispoziţie, bucureştenii nu sunt deranjaţi că trebuie să-şi facă trotuarele lună.

Bărbatul îşi curăţă maşina şi răsuflă uşurat. Creanga ruptă sub greutatea zăpezii nu i-a distrus-o. A căzut peste trei automobile, parcate în faţa blocului.

Alţi douăzeci de bucureşteni n-au fost la fel de norocoşi. În total, 43 de copaci au căzut din cauza viscolului şi au avariat serios mai multe maşini. Viscolul s-a pornit aseară în Bucureşti. Deszăpezirea a început de azi-noapte pe bulevardele mari. Chiar dacă a nins încontinuu, utilajele au împrăştiat sare şi nisip pe străzi.

Mulţi dintre bucureşteni nu s-au grăbit, ca de obicei, la serviciu. Aşa ca au pus mâna pe lopată. La anii săi, domnul Radu nu se mai sperie de o ninsoare. A ieşit să îşi dea singur zăpada la o parte din faţa casei. Pe strada lui, utilajele intră greu.

Pe majoritatea trotuarelor şi pe străduţele dintre blocuri se merge greu, din cauza zăpezii. Dar oamenii zâmbesc. Pentru că. deocamdată, e vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » În Capitală a nins ca-n poveşti!