Antena Meniu Search
x

Accidente în lanţ pe şosele! 5 victime la Constanţa, din cauza neatenţiei unei şoferiţe

În Dâmboviţa, un şofer şi pasagerul din dreapta au ajuns pe mâinile medicilor, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp. De vină ar fi fost consumul de alcool şi viteza excesivă. Iar în judeţul Constanţa, neatenţia la volan a făcut 5 victime.

Vezi și

În Dâmboviţa, un şofer şi pasagerul din dreapta au ajuns pe mâinile medicilor, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp. De vină ar fi fost consumul de alcool şi viteza excesivă. Iar în judeţul Constanţa, neatenţia la volan a făcut 5 victime. O şoferiţă nu a observat un biciclist şi l-a accidentat. A lovit apoi alte două maşini.

În Dâmboviţa, în localitatea Mircea Vodă, mai mulţi localnici l-au găsit pe pasagerul din maşină întins pe câmp. Era în stare de şoc. Au chemat, imediat, ajutoare. 

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgovişte, cu leziuni grave. Şoferul, în schimb, a fost rănit uşor. Martorii spun că ar fi venit cu viteză, nu a mai putut stăpâni volanul şi s-a răsturnat cu maşina.

Un accident grav a avut loc şi la Tuzla, în judeţul Constanţa. Acolo, o şoferiţă neatentă a lovit un biciclist. A intrat apoi în plin într-un autoturism, care la rândul lui a izbit o altă maşină din faţă. Biciclistul şi alţi patru pasageri au fost duşi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Accidente în lanţ pe şosele! 5 victime la Constanţa, din cauza neatenţiei unei şoferiţe