Antena Meniu Search
x

Video În vizită la cel mai iubit ventriloc. Crina Zvobodă ne prezintă păpușile ei „vorbitoare”

Crina Zvobodă, singura femeie ventriloc profesionist din România, a vorbit la Observator despre talentul ei de a rosti cuvintele fără să-și miște buzele. L-a descoperit în urmă cu nouă ani și de atunci nu s-a mai oprit. Adoră să stârnească hohote de râs cu ajutorul păpuşilor ei însufleţite iar reprezentaţiile lor fac deliciul publicului în spectacole.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 29.03.2021, 13:15

Vezi și
  • Bunicuța și Romeo, primele păpuși ”vorbitoare” ale ventrilocului Crina Zvobodă.

Raluca Bădică a mers în vizită la Crina acasă, unde a făcut cunoștință cu personajele colorate ale artistei.  Primele păpuși pe care Crina Zvobodă le-a folosit în spectacolele ei sunt o bunicuță tare vorbăreață și tânărul Romeo. 

”Primul meu spectacol a fost în troleibuzul 86”

”După bunicuță a apărut Romeo în viața mea și are o poveste tare drăguță pentru că l-am primit de la familia unde lucram ca bonă. Mămica băiețelului de care aveam grijă mi-a dăruit această păpușă costisitoare, pe care nu mi-o puteam permite la vremea aceea, și cu Romeo am ținut și primul meu spectacol, care a fost în troleibuzul 86”, a spus Crina Zvobodă.

Crina Zvobodă a spus că există oameni care însă nu știu ce este un ventriloc, ba chiar cred că vocile pe care le aud într-un spectacol sunt înregistrate. 

”Eu fac multe voci, tot felul de voci mai ales că mă joc destul de mult și cu băieții mei, luăm șosete și ne jucăm cu ele și atunci vocile sunt de toate felurile”, a mai spus Crina Zvobodă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În vizită la cel mai iubit ventriloc. Crina Zvobodă ne prezintă păpușile ei „vorbitoare”