Antena Meniu Search
x

Video Încă o demitere în cazul elevului care a sărit de la etaj. Consilierul şcolar nu mai discutase cu el de un an şi jumătate

Ancheta Observator în cazul copilului care s-a aruncat de la geamul unei şcoli din Bucureşti a produs a doua demitere. Azi a fost schimbat din funcţie şi unul dintre directorii şcolii după ce, încă din primele zile, a fost demis inspectorul şcolar general al Capitalei.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 23.06.2021, 19:45

Vezi și

Şcoala nu s-ar fi ocupat îndeajuns de bine de elevi şi au fost şi probleme în familie. Din verificările inspectorilor de la Corpul de Control reiese că acel consilier şcolar nu ar mai fi discutat cu elevul de mai bine de un an şi jumătate. Şi vorbim despre un elev cu cerinţe speciale. Consilierul şcolar nu şi-ar fi făcut treaba, nu a monitorizat deloc aceşti elevi cu nevoi speciale.

Din această cauză, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a cerut demiterea directorului adjunct - cea care trebuia să se ocupe exact de combatarea fenomenului de bullying. De asemenea, ministrul a cerut şi cercetarea disciplinară a consilierului şcolar. Şcoala va fi monitorizată timp de şase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Încă o demitere în cazul elevului care a sărit de la etaj. Consilierul şcolar nu mai discutase cu el de un an şi jumătate