O biserică dintr-un sat din Vrancea a fost mistuită de flăcări în Vinerea Mare

De Redactia Observator.
Publicat: 30.04.2021, 17:53.
Actualizat: 30.04.2021, 18:03

Biserica din satul Topești, județul Vrancea, a fost mistuită de flăcări în Vinerea Mare. La fața locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incendiului. 

Biserica din satul Topești, mistuită de flăcări

Biserica din satul Topești, mistuită de flăcări

ISU Vrancea

Biserica din satul Topești, județul Vrancea, a luat foc vineri după-amiază. La fața locului, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incendiului.

“A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea.

Citește și:

Incendiul se manifestă generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp. Din primele informaţii, nu au fost persoane surprinse de flăcări.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.