Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un bloc din centrul Craiovei. Intervenție dificilă a pompierilor (video)

Incendiu într-un bloc din Craiova. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament de peste 90 de metri pătrați, dintr-un bloc din centrul Craiovei.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 09.08.2020, 17:16

  • Proprietarul apartamentului incendiat a fost dus la spital, cu mai multe răni
  • Sursa incendiului încă nu a fost identificată

Trei autospeciale cu apă și spumă și două de lucru la înălțime au intervenit pentru lichidarea incendiului din strada Madona Dudu.

Au fost evacuate persoanele de la etajele inferioare, iar proprietarul apartamentului cuprins de incendiu a fost scos de pompieri din casă și transportat de urgență la spital.

Bărbatul avea mai multe răni, dar era conștient, potrivit surselor medicale. 

Sursa incendiului încă nu a fost identificată. „Este o misiune destul de dificilă pentru că este un incendiu la un apartament situat la ultimul nivel al unui bloc de locuit P+6. Este o cantitate mare de materiale textile, mobilier, în interior care degajă foarte mult fum. Plus temperaturile rudicate”, a declarat colonel Vlădut Minciună, şeful Centrului Operativ din cadrul ISU Dolj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Incendiu într-un bloc din centrul Craiovei. Intervenție dificilă a pompierilor (video)