Antena Meniu Search
x

Un bloc din Focşani a fost cuprins de flăcări. Pompierii se luptă de ore întregi să stingă flăcările

Incendiu de proporţii la Focşani, la acoperişul unui bloc de pe strada Teiului. Toţi locatarii aflaţi în apartamentele la momentul izbucnirii flăcărilor s-au autoevacuat.

Incendiu la un bloc din Focsani. Pompierii se lupta de ore bune pentru a stinge flacarile
Incendiu la un bloc din Focsani. Pompierii se lupta de ore bune pentru a stinge flacarile - monitoruldevrancea.ro

Incendiu de proporţii la Focşani, la acoperişul unui bloc de pe strada Teiului. Toţi locatarii aflaţi în apartamente la momentul izbucnirii flăcărilor s-au autoevacuat. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare.

Patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă s-au deplasat și autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani la locul incendiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, o ambulanţă SMURD şi una de descarcerare sunt la faţa locului. Potrivit primelor informaţii, nu există victime.

Sursă: monitoruldevrancea.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un bloc din Focşani a fost cuprins de flăcări. Pompierii se luptă de ore întregi să stingă flăcările