Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la sediul primăriei din Bistriţa

A fost stare de alertă la sediul primăriei din Bistriţa. Un incendiu a izbucnit în biroul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor, când toţi angajaţii erau plecaţi acasă.

de Redactia Observator

la 25.02.2014 , 08:20

 După ce au fost anunţate de producerea incendiului, câteva angajate ale Serviciului de Evidenţă a Persoanelor din judeţul Bistriţa-Năsăud au ajuns într-un suflet la locul de muncă.

Pompierii le-au asigurat că niciunul dintre colegii lor nu mai era la birou în acel moment. Alarma la 112 au dat-o câţiva trecători care au văzut un nor de fum deasupra sediului primăriei.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările care se manifestau într-o sală de birouri. Apoi s-au apucat să scoată ce a mai rămas din mobilier şi din aparatura electronică.

Vezi și

În plus, au ars câteva documente care conţineau informaţii personale, însă reprezentanţii primăriei spun că datele pot fi recuperate.

Mirosul înţepător a ajuns în blocurile din apropiere. Locatarii n-au avut linişte până când nu au văzut autospecialele.

Prima ipoteză a pompierilor este că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un cablu izolat necorespunzător. Între timp, poliţiştii încearcă să afle ce alte informaţii au dispărut odată cu calculatoarele distruse de incendiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Incendiu la sediul primăriei din Bistriţa