Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INCENDIU la un TÂRG DE MAŞINI din Mureş! Un autoturism aflat la vânzare A LUAT FOC după ce proprietarul l-a pornit (VIDEO)

Imagini incredibile filmate la un târg de maşini din Mureş. Un autoturism Mercedes Classe A, aflat la vânzare, a luat foc din senin, după ce proprietarul l-ar fi pornit la cererea unei persoane interesate să-l cumpere.

de Redactia Observator

la 31.01.2017 , 17:41

INCENDIU la un TÂRG DE MAŞINI din Mureş! Un autoturism aflat la vânzare A LUAT FOC după ce proprietarul l-a pornit (VIDEO)

Imagini incredibile filmate la un târg de maşini din Mureş. Un autoturism Mercedes Classe A, aflat la vânzare, a luat foc din senin, după ce proprietarul l-ar fi pornit la cererea unei persoane interesate să-l cumpere.

Focul s-a extins atât de repede, încât oamenii n-au mai putut decât să fugă, de frica unei explozii. Un martor a filmat toată scena, iar pe fundal se aud sirenele unei maşini de pompieri aflate în apropiere.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » INCENDIU la un TÂRG DE MAŞINI din Mureş! Un autoturism aflat la vânzare A LUAT FOC după ce proprietarul l-a pornit (VIDEO)