Antena Meniu Search
x

Mașini mistuite de flăcări în Cluj, incendiul s-a extins la balcoanele unui imobil

Două mașini au fost cuprinse de flăcări în parcarea unui bloc din localitatea Sânicoară, din apropiere de Cluj-Napoca. Incendiul s-a extins și la balcoanele imobilului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.05.2020, 16:36

  • Flăcările au distrus două autoturisme
  • Nicio persoană nu a fost rănită

Apelul de urgență a fost făcut duminică dimineața, în jurul orei 10. Două autospeciale pentru stins incendii s-au deplasat imediat la fața locului, iar pompierii au găsit două autoturisme, staționate în parcarea de la primul nivel al unui bloc de locuințe cu patru etaje, cuprinse în totalitate de flăcări.

Incendiu Sânicoară

În apropierea acestora, alte trei autoturisme riscau să fie mistuite. Deși locatarii s-au autoevacuat din locuințe, preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD la locul incendiului.

Căldura degajată a topit izolația termică de polistiren poziționată pe plafonul parcării, elementele decorative din aluminiu a două balcoane situate deasupra focarelor, au spart geamurile încăperilor dinspre balcoane și au topit țevile instalației de scurgere a canalizării, care traversau prin spațiul parcării.

Incendiu Sânicoară

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Primele cercetări arată că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a unui autoturism.

*Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mașini mistuite de flăcări în Cluj, incendiul s-a extins la balcoanele unui imobil