Antena Meniu Search
x

INCENDIU puternic la o pensiune din Focşani, lângă o benzinărie

Un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Monte Carlo, din Focşani, aflată în imediata apropiere a unei benzinării şi a mai multor blocuri de locuinţe. Flăcările au pornit într-o magazie aflată în vecinătatea pensiunii din Cartierul Sud al oraşului.

Un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Monte Carlo, din Focşani, aflată în imediata apropiere a unei benzinării şi a mai multor blocuri de locuinţe. Flăcările au pornit într-o magazie aflată în vecinătatea pensiunii din Cartierul Sud al oraşului.

Update 15:25 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, pompierii au stins incendiul care a cuprins mansarda blocului lipit de pensiunea din cartierul Sud din Focşani, iar acum decopertează tabla de pe acoperiş pentru a se asigura că focul nu arde mocnit.

De asemenea, etajele trei şi patru ale unui bloc aflat în spatele pensiunii au fost afectate de fum, dar şi de apa cu care intervin pompierii.

Potrivit pompierilor, pensiunea în care a izbucnit incendiul a fost distrusă în totalitate, intervenţia pentru stingerea flăcărilor fiind în desfăşurare.

Prefectul de Vrancea, Sorin Hornea, a declarat că va fi demarată o anchetă, urmând să fie făcute verificări cu privire la autorizaţia de funcţionare a pensiunii.

”Nu cred că avem victime în acest moment (…). Vom face o anchetă să verificăm ce a stat la baza emiterii autorizaţiei acestei pensiuni, dar şi să vedem din ce cauză a luat foc, însă aceste lucruri după ce vom stinge incendiul. Pompierii au fost foarte rapizi, la un moment dat a fost o problemă cu un hidrant nefuncţional, dar s-a rezolvat după ce i-am chemat pe cei de la CUP Focşani care au deblocat hidrantul. A fost udat tot perimetrul din zona staţiei peco să nu se extindă incendiul, am avut ajutor cu o maşină şi de la unitatea militară după ce am vorbit cu comandantul unităţii. Acţionăm în continuare şi ţinem zona sub observaţie”, a declarat prefectul de Vrancea, Sorin Hornea.

Update 14:20 Focul s-a extins şi la două din blocurile de locuinţe din apropierea pensiunii. Zeci de persoane au fost evacuate. Incendiul a cuprins o suprafață de 1.000 de metri pătrați.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Florin Olaru, nu există riscul ca flăcările să ajungă la benzinărie.

Update 14:10 Flăcările s-au extins şi la acoperişul unui bloc din imediata apropiere, iar autoturismele parcate în zonă au fost ridicate de o maşină de tractare.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul Focșani și câteva echipaje de poliție. Deocamdată, nu s-au înregistrat victime și nici nu se știe de la ce au pornit flăcările.

Citeşte şi Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

Citeşte şi DEZVĂLUIRI incredibile despre fenomenul "BALENA ALBASTRĂ". Cum sunt manipulaţi tinerii să se SINUCIDĂ. Imagini ŞOCANTE! (FOTO&VIDEO)

Citeşte şi Cele mai populare POZIŢII SEXUALE în diferite ţări ale lumii. Ce preferă românii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » INCENDIU puternic la o pensiune din Focşani, lângă o benzinărie