Antena Meniu Search
x

Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament din Botoşani, iar fumul a inundat mai multe locuinţe

A fost panică, ieri, într-un bloc din Botoşani. Un apartament aflat la parter a luat foc, iar fumul gros a inundat, în câteva clipe, locuinţele.

Vezi și

A fost panică, ieri, într-un bloc din Botoşani. Un apartament aflat la parter a luat foc, iar fumul gros a inundat, în câteva clipe, locuinţele. Oamenii au fugit cum au putut din calea flăcărilor şi a norului negru ce îi sufoca. Dar unii n-au reuşit să ajungă afară.

Au fost scoşi de pompieri, aproape inconştienţi. Trei locatari au ajuns al spital în stare gravă. Bărbatul este disperat. Nu înţelege ce a declanşat infernul.

Speriat, omul a ieşit în grabă, împreună cu soţia, din apartamentul cuprins de fum şi a dat alarma.

Vecinii au sunat la 112. S-au pus imediat în mişcare şi au ajuns la faţa locului trei echipaje de pompieri, medici, echipele de intervenţie de la firma de gaze şi poliţişti.

Fumul gros a inundat în scurt timp casa scării, iar locatarii s-au grăbit spre ieşire. Cei mai mulţi au reuşit să se salveze singuri. Au fost însă şi oameni pe care i-au evacuat pompierii.

Trei persoane au fost transportate la spital, dintre care două, în stare foarte gravă. O a patra victimă a fost dusă şi ea la Urgenţe după ce a acuzat o stare de rău din cauza fumului inhalat.

La spital au ajuns şi proprietarii apartamentului în care a început prăpădul. Şi ei, intoxicaţi cu fum, dar şi cu arsuri uşoare. 

Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili din ce cauză a izbucnit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament din Botoşani, iar fumul a inundat mai multe locuinţe