Antena Meniu Search
x

Incendiu violent într-o localitate din judeţul Neamţ

Noapte agitată pentru locuitorii unei comune din judeţul Neamţ. Gospodăria unui bărbat a fost cuprinsă în întregime de un incendiu violent, iar flăcările alimentate de vânt ameninţau să se extindă la casele mai multor vecini.

Vezi și

 Zeci de localnici au făcut un lanţ uman ca să aducă găleţi cu apă de la o fântântă, până când două autospeciale au ajuns la faţa locului.

O curte întreagă e înghiţită de flăcări violente, când cele două echipaje de pompieri încep să stropească acoperişul casei. Apa din rezervoare se termină în scurt timp, iar autospecialele pleacă de la faţa locului către un hidrant aflat la câţiva kilometri depărtare.

După ce s-au luptat cu incendiul şi mai devreme, în aşteptarea pompierilor, zeci de localnici se mobilizează din nou. De teamă că o scânteie ar putea aprinde o altă gospodărie, oamenii formează un lanţ uman ca să aducă apă de la cea mai apropiată fântână.

Focul transformă în cenuşă fiecare centimetru din locuinţa care nu mai nicio şansă să rămână întreagă. Câţiva bărbaţi îşi asumă orice risc şi se urcă pe o şură de paie ca să prevină extinderea flăcărilor. Chiar dacă la un momet dat se întorc pompierii, oamenii continuă să ofere ajutor.

Datorită localnicilor săritori, proprietarul în vârstă de 42 de ani a apucat să scoată din curte câteva bunuri. Intervenţia s-a încheiat după mai bine de trei ore. Bărbatul locuia şi se întreţinea singur, cu ajutorul celor câteva animale pe care n-a mai reuşit să se salveze. Din fericire, avea locuinţa asigurată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Incendiu violent într-o localitate din judeţul Neamţ